Ninni och Lilly, vilka är vi?

Datum:2011-10-30 - Tid: 20:19:53

Jag är ju sådär väldigt massa dålig på att skriva presentationer och liknande, men jag ska iallafall försöka!


Vem är då jag, Ninni?

Jadu, jag är en 15 årig tjej som bor i lilla sandviken och är halvfoder på en haflinger! Det är nog den mening som beskriver mig bäst, men om jag nu ska berätta om mig själv utöver det..
Jag heter igentligen Stina, men kallas för Ninni. Jag bor i ett hus med min mamma och pappa i lilla sandviken. Ca en kilometer bort bor min halvfoderponny Lilly. Går just nu sista året på grundskolan men ska snart söka in till Real gymnasiet inriktning Hästhållning. Jag tillbringar min tid utöver skolan i stallet, bakom kameran, med skolböcker i högsta hugg eller fastklistrad framför datorn! Ja det var nog det man kan säga om mig.


Och Lilly, vem är hon?
Lilly är som jag tidigare skrev min halvfoderponny. Innan jag träffade henne var jag livrädd för hästar, och jag grät så fort jag var i närheten av en. Men då jag såg Lilly för första gången klickade det bara och jag övervann min rädsla. Vi kämpar i vått och tort för att få bort den där osmidigheten som Haflingers har. Vi kämpar i hoppning då det är det Lilly är mest intresserad av, men vi jobbar stenhårt med dressyren också! Vi går hand i hov genom upp och nedgångar och släpper aldrig taget!



//Ninni